Bilglass1.no skaffer frontruter til de aller fleste kjøretøy

Knust eller skadet frontrute?

Vi reparerer og skifter frontrute på alle bilmerker og -modeller.

Er du usikker bør du stikke innom oss slik at vi kan se på det! Vi tilbyr «Drop In» hele arbeidsuka, så kom inn så fikser vi problemet med en gang! Om det passer bedre for deg å ta dette i helga, kan vi gjøre det også så fremst vi forhåndsavtaler tid.

Skifte eller reparere frontruten?

Vi reparerer og skifter frontrute på alle bilmerker og -modeller.

Er du usikker bør du stikke innom oss slik at vi kan se på det! Vi tilbyr «Drop In» hele arbeidsuka, så kom inn så fikser vi problemet med en gang! Om det passer bedre for deg å ta dette i helga, kan vi gjøre det også så fremst vi forhåndsavtaler tid.

Bilens frontrute er en bærende del av bilen

Bilens frontrute er på nyere biler en bærende del av karosseriet. Det er derfor utrolig viktig at en frontrute blir montert korrekt av et firma som besitter fagkunnskap om hvordan en frontrute skal monteres.

Bilens frontrute er en viktig del av konstruksjonen og avgjørende for passasjerens sikkerhet på veien.

De fleste skadene på en frontrute kommer fra småstein eller andre gjenstander som blir virvlet opp fra bilhjulene på et passerende kjøretøyer og deretter havner på bilens frontrute.

Når bilens frontrute blir skadet eller knust, mister bilen noe av sine egenskaper og det er derfor viktig at frontruten blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.

Vi skifter frontrute på mer enn 1000 biler årlig

Vi skaffer frontrute, siderute og bakrute til alle bilmodeller. Årlig skifter Bilglass1.no ut frontruter på 1000-1100 biler. Vi er best på pris og service. Kontakt oss i dag ved å fylle ut kontaktskjemaet eller ved å ringe oss døgnet rundt.

Har du spørsmål eller kommentarer til reparasjon eller skifte av frontrute? Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet på kontaktsiden eller ved å ringe oss. Vi har døgnvakt på telefon, og besvarer epost i løpet av meget kort tid.

Vanlige spørsmål

Noe du lurer på?

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på angående reparering eller bytte av frontruter på bil, lastebil, buss, eller i førerhuset på vogntog.

 • Kan en frontrute repareres, eller må den byttes?

  Det kommer an på hvilke skade det gjelder.

  Steinsprutskader kan repareres så lenge skaden er mindre enn 4 cm. Det er også andre forhold som må vurderes, så bestill en time eller ring oss så tar vi det derfra.

  Kom gjerne innom et av våre verksteder for å sjekke om din frontrute må byttes eller om det går an å reparere den. Du kan også laste opp et eller flere bilder av frontruta, så vil vi gi deg en rask vurdering.

  Våre medarbeidere vil være behjelpelig å svare på de spørsmål du måtte ha.

 • Hvilken typer frontrute skaffer dere?

  Bilglass1.no skaffer frontruter til de fleste bilmodeller, lastebiler, busser og trekkvogner innen langtransport.

  Dette er uavhengig om det er en frontrute med elektrisk oppvarming eller varmetråder, en frontrute med en annen farge på glasset enn de øvrige bilrutene eller om den har objekter festet i frontruten.

  Uansett hvilken frontrute det er på bilen din, er det ikke et problem. Vi sjekker opp hvilken rute du må ha og fikser dette for deg!

  Vi skaffer frontruter til alle bilmodeller.

 • Jeg har fått en steinsprutskade i frontruta. Kan dette repareres?

  Dette må vi nok se på for å kunne gi deg en bedømmelse av ditt spesielle tilfelle. Stikk innom et av verkstedene våre, så tar vi er rask titt på det. Du kan også sende oss et bilde av skaden, så gir vi deg en indikasjon på hva som bør gjøres med skaden i frontruta på kjøretøyet ditt.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg å skaffe deg din frontrute.

Bestill time nå!

Steinsprut?
Skadet bilglass?

Vi hjelper deg umiddelbart! Bestill time nå, eller ring 04123 døgnet rundt for hjelp.

Følg oss!

Følg oss i sosiale medier.